Tájékoztatás intézményi étkezéssel kapcsolatban

TÁJÉKOZTATÁS INTÉZMÉNYI ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN

 

Tisztelt Szülők!

A 2020/21-es tanévre vonatkozó étkezési igény bejelentésének határideje 2020. június 15-én lejárt, azonban az elmúlt időszakban kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel meghosszabbítjuk azt

2020. július 27-ig.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az előző tanévben leadott igénylés nem jelent automatikus meghosszabbítást, ezért a 2020/21-es tanévre is új igénylőlapot kell kitölteni.

Az étkezés megrendeléséhez szükséges dokumentumok elérhetők Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzatának honlapján, a Város élete menü alatt a Közétkeztetés azon belül a Tájékoztatás a közétkeztetésről pontban (https://www.nagykanizsa.hu/megtekintes/lap/2434).

Amennyiben a fentiekben jelzett módosított határidőig sem érkezik be megrendelési igényük, úgy az első tanítási napon, illetve addig az időpontig amíg a hiánytalanul kitöltött igénylő lap és kedvezmények esetén az ehhez kapcsolódó dokumentumok nem érkeznek be az étkezéssel foglalkozó ügyintézőkhöz, gyermekük számára az étkezést biztosítani nem tudjuk.

Az étkezési ügyintézők új helyszínen (Polgármesteri Hivatal, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 7. Földszint 17.számú ajtó) várják bejelentésüket.

 

Pályázatok

Petőfi200
Határtalanul! - Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Okosan a pénzzel
Erőszakmentes, egészségtudatos iskola
Boldog Iskola
A Pécsi Tudományegyetem partnerintézménye
Örökös ökoiskola
Pénz 7